Een verjaardagscadeau uitzoeken is altijd een hele uitdaging! Alleen dit is gauw opgelost als je kennismaakt met de producten van Fabryk Design. Esther en haar man Sytze zijn ondertussen dan ook een begrip bij ons in de regio. Voor mijn vriend zijn verjaardag kocht ik een echte eye catcher voor in huis, namelijk een geometrische bull. Deze had ik via de Facebook pagina van Fabryk Design besteld en zou ik op komen halen. Dat was het moment dat ik met Esther aan de praat raakte en we allebei over onze passie begonnen te vertellen. Zij stoere en custom made items voor in huis en wij het bouwen van website en webshops, ofwel online media. Vol enthousiasme ging ik naar huis en een vervolg afspraak was dan ook snel gemaakt.

Eén ding waren we allemaal over uit, deze producten hebben een (online) platform nodig. Het is fantastisch om een website met webshop module te maken voor ondernemers die van hun passie hun werk hebben gemaakt.  Om de veelzijdigheid van Fabryk Design ook online zichtbaar te maken is er de keuze om:

  • De mooie producten in de webshop te bekijken
  • Kennis te maken met wie Esther en Sytze zijn
  • Je te laten inspireren door de sfeerfoto’s
  • Of je te laten adviseren op het gebied van interieur advies en maatwerk
  • Tevens hebben ze hippe workshops die je kan volgen en je gelijk voor in kan schrijven

We hebben veel plezier beleefd aan het bouwen van deze opdracht en willen Fabryk Design dan ook bedanken voor hun vertrouwen en de prettige samenwerking!