Maak kennis met Suzan

Over Suzan

Een onliner met oog voor detail

de-onliner-content-marketing-design-online-marketing-webdesign-website-ondernemer-zzp-vindbaarheid-zoekmachineoptimalisatie

Samen online groeien en zichtbaar zijn, daar werk ik met mijn klanten aan. Wie ben jij als ondernemer en hoe laat jij dit aan jouw bezoekers en volgers zien? Hoe ziet jouw website eruit en hoe kun je die blijven optimaliseren? Ben jij vindbaar en op welke zoekwoorden moet jij scoren? Deze ontdekkingsreis leg ik met mijn klanten af. Samen brengen we jouw bedrijf in kaart en bepalen daarbij wat de juiste stappen zijn. 

We bepalen de prioriteiten en beginnen bij een goede basis om vervolgens uit te bouwen. Ik snap als geen ander dat jij graag grip houdt op je eigen bedrijf, daarom vertel ik je graag wat jij zelf kunt doen. Daardoor is er voor elke klant een passende oplossing voor ieder budget.

onliner quotes

be aware!

Working with “De Onliner” can lead to addiction to the digital world!

connect

onliner insides

Hi! Ik ben Suzan en ondernemer sinds 2016. Mijn onderneming combineer ik met mijn zoontje Senna, dus als ik een dag even slechter bereikbaar ben? Blame him! 

Bij ons thuis is er altijd gezelligheid, als je mijn man kent snap je gelijk waarom. Ook onze honden Nero en Tony dragen daar graag hun steentje aan bij.

Elke ondernemer heeft zijn eigen verhaal en ik hou van die verhalen! Bij mij vind je oprechte interesse, ondernemerschap en een dosis positieve energie. Dus ben jij klaar om jouw verhaal met mij te delen? 

Chat openen
Welkom bij De Onliner, mijn naam is Suzan! Kan ik je helpen of heb je een vraag? Stuur gerust een bericht.