Website laten maken op maat

Hoe ben jij online zichtbaar?

Een goede website is visueel aantrekkelijk, navigeert gemakkelijk en is voorzien van de juiste content. Steeds meer ondernemers zien in dat een perfecte website onmisbaar is. De Onliner snapt dat jouw focus als ondernemer niet continue op je online zichtbaarheid ligt. Die van de Onliner gelukkig wel. Wij zorgen ervoor dat jouw website het uithangbord wordt naar jouw onderneming en dat je doelgroep overgaat tot actie.

Een website laten maken

Wil jij het verschil maken?

Een website moet voor jouw doelgroep relevant zijn en meerwaarde bieden. Wat komt jouw doelgroep bij je halen? Waarmee kan jij je doelgroep helpen? Hoe biedt jij als ondernemer de juiste klantbeleving voor jouw doelgroep?

Websites ontworpen door de Onliner zijn echte eye catchers en hebben de perfecte balans tussen beeld en tekst. In één oogopslag ziet jouw bezoeker wat jij als ondernemer in de aanbieding hebt. De juiste website laat jouw doelgroep daarnaast overgaan tot actie: het aanschaffen van een product, het brengen van een bezoek aan jouw winkel, het maken van een afspraak, het downloaden van een document, you name it!

Naast een aantrekkelijke website, is vindbaarheid minstens zo belangrijk. Je moet gevonden worden door jouw doelgroep. Daarom zijn websites gemaakt door de Onliner SEO vriendelijk en kunnen wij je helpen met je online marketing.

Gebruiksvriendelijke websites zelf aanpassen

De websites van de Onliner zijn gebruiksvriendelijk. Wil je zelf een pagina toevoegen, een tekst aanpassen of een foto bewerken? Met behulp van de gratis handleiding van de Onliner doe je dit zelf binnen een handomdraai. Besteed je dit liever uit? De Onliner is er voor je.

 

Een perfecte website volgens de Onliner?
  • Je website is een eye catcher en ziet er professioneel uit
  • Door jouw website zet je een goede stap in het behalen van jouw doelstellingen
  • Je website werkt op alle devices
  • Je website is gebruiksvriendelijk
  • Je doelgroep ziet in een oogopslag wat er bij jou te halen valt
  • Je website scoort goed in Google en andere zoekmachines
  • Je website is snel
  • Je pagina’s kunnen gedeeld worden op social media
  • Je website vertoont geen foutmeldingen en is veilig
Chat openen
Welkom bij De Onliner, mijn naam is Suzan! Kan ik je helpen of heb je een vraag? Stuur gerust een bericht.